ویار دارید؟ این خوراکیهای ضد ویار برای کنترل و کاهش حالت تهوع را حتما امتحان کنید | خوراکیهای ممنوعه برای دوران ویار بارداری
ستی مولایی؛ هر بو و مزهای که برای خانمهای باردار، در دوران سه ماهه اول بارداری حالت تهوع به همراه داشته باشد ویار بارداری نامیده میشود. در واقع؛ در دوران بارداری جریان هورمونی در بدن مادر بسیار خروشان است.
اما خیلی به خودتان سخت نگیرید؛ شما میتوانید به آسانی با خوردن یک سری جایگزینها حالت تهوع خود را کم کنید یا به طور کلی آن را از بین ببرید.
بیسکوئیت خشک
قبل از بلند شدن از رختخواب چند تکه بیسکوئیت یا نان خشک میل کنید. پس از ۱۵ دقیقه از رختخواب برخاسته و صبحانه سبک و زود هضم بخورید.
خوردن صبحانه
اهمیت یک صبحانهی مغذی و سالم را دست کم نگیرید. یک وعده صبحانه سالم برای زنان باردار بسیار مهم است، زیرا شما نیاز دارید تا مواد مغذیای که در طول خواب شبانه روز مصرف میشود را ذخیره کنید.
افزایش وعدههای غذایی، اما با حجم کم
برای فرار از ویار؛ تعداد وعدههای غذایی را افزایش دهید، اما حجم غذا در هر وعده کم باشد. برحسب تحمل تان به ۹ وعده هم میتوانید برسانید.
مصرف مایعات بین غذا ممنوع
بهتر است به همراه غذا مایعات فراوان ننوشید تا از حالت تهوع دور بمانید.
کربوهیداتهای دوست داشتنی
در هنگام حالت تهوع؛ مواد غذایی حاوی کربوهیدرات مثل نان برشته، بیسکوئیت نمکی کراکر، نان خشک یا نان سوخاری مصرف کنید.
غذاهای پر ادویه ممنوع
از خوردن غذاهای پر ادویه، سرخ شده، نفاخ، حجیم و دیر هضم پرهیز کنید.
از مواد غذایی حاوی ویتامین B۶ استفاده کنید
انواع گوشت، شیر و تخم مرغ، حبوبات و غلات سرشار از این ویتامین است. پس رژیم غذایی مناسبی را در دوران بارداری داشته باشید.
مچ بند ضد تهوع
مچ بندهایی ضد تهوع میتواند برای رفع حالت تهوع مفید باشد.
زنجبیل
زنجبیل به رفع حالت تهوع کمک میکند. تحقیقات نشان میدهد استفاده از زنجبیل در بهبود حالت تهوع بسیار مفید است.
عرق نعنا
اگر با وجود رعایت این موارد باز هم بعد از خوردن غذا دچار حالت تهوع میشوید، میتوانید اندکی عرق نعناع بعد از غذا بخورید. از دیگر موادی که میتوانید مصرف کنید.
زیره، نبات و هل
پس از غذا مخلوط زیره، نبات و هل به نسبت مساوی مصرف کنید. این مواد را با یکدیگر آسیاب کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چایخوری قورت بدهید تا از حالت تهوع نجات پیدا کنید.
سیر و پیاز کمتر
یکی از مشکلات زنان باردار حالت دل به هم خوردگی با استشمام بوهای مختلف است پس تاحد امکان در غذای خود از سیر و پیاز کمتری استفاده کنید.
نوشیدن آب
اگر ویار دارید مصرف مایعات را فراموش نکنید؛ قطعا با خوردن یک لیوان آب، حالت تهوع شما بهتر میشود.
چای طعمدار
بابونه را همراه با چای دم کنید یا پوست لیموترش، نارنگی، پرتقال یا گریپ فروت را در چای رنده کنید. دانههای هل هم برای کم کردن حالت تهوع بسیار مناسب است.
آب با طعم لیمو
ورقههای نازک لیموترش را در ظرف حاوی آب سرد قرار داده و آن را در یخچال بگذارید و در طول روز بهعنوان یک نوشیدنی بنوشید.
شربت عسل
یک قاشق عسل را در یک لیوان آب حل کنید و به آن آب لیموی تازه و زنجبیل رنده شده اضافه کنید.